Toggle menu

Nieuws

foto van landweg

Groen biedt heel wat voordelen, dat is ondertussen algemeen geweten. Meer nog zelfs dan je denkt. Kom naar dit symposium, zet de ecosysteemdienstenbril op en je zal verbaasd zijn over de veelheid en verscheidendheid aan voordelen.

In de voormiddag brengen sprekers vanuit een brede waaier aan sectoren een gevarieerd palet aan inspirerende verhalen uit de praktijk. Goed om een pak nieuwe ideeën op te doen. Na de middag werk je samen met collega's en zoek je uit hoe je ecosysteemdiensten in jouw job kan gebruiken.

Beeld ALTER-Net conference
  • Nature and society: synergies, conflicts, trade-offs
  • 2-4 May 2017
  • Ghent, Belgium
  • Fee: €50 for ALTER-Net members (€100 for non-members)

 

Hunting beeld jager

Van 21 tot en met 23 april 2017 zijn het Agentschap voor Natuur en Bos (ANB) en het INBO aanwezig met een informatiestand op de tweejaarlijke jachtbeurs Hunting in Flanders Expo in Gent.U kan ons vinden op stand A16.

U kan er kennis maken met onze wetenschappers, en informatieve sessies bijwonen over de leeftijdsbepaling van ree en everzwijn. Het ANB presenteert er zijn e-loket.

Wij hopen u te mogen verwelkomen op onze stand in Gent!

>> HUNTING EXPO

 

foto van bos

Bossymposium 2017

Op het Bossymposium 2017 maken we de stand van zaken op van het bosonderzoek in Vlaanderen, en kijken we ook naar de toekomst.